Kaikki Rockpanel-levyt omaavat kiven kestävyyden ja kosteus, lämpötila tai sääolot eivät vaikuta niihin.

Kaikissa Rockpanel-levyissä (paitsi Rockpanel Natural -levyssä) on vakiona vesipohjainen pintakäsittely, joka tarjoaa erittäin hyvän kestävyyden UV-säteilyä vastaan, joten levyjen värit säilyttävät sävynsä erityisen pitkään. On suositeltavaa, että levyt puhdistetaan ajoittain miedolla puhdistusaineella, kuten autoshampoolla tai yleispuhdistusaineella. Emme suosittele liuotinaineiden käyttämistä levyjen puhdistamiseen. 

Maintenance of Rockpanel
Maintenance of Rockpanel

Luonnollisin versio levyistämme, eli Rockpanel Natural ikääntyy luonnollisesti ja muuttaa sävyään auringon, tuulen, sateen ja muiden luonnon vaikutusten mukaan. Kohdekohtainen lopputulos riippuu näiden eri tekijöiden suhteesta toisiinsa. 

Muuttuvien ja vaihtelevien sääolojen vuoksi sään tarkkaa vaikutusta levyn ulkoasuun ei voida täysin ennustaa. Tarvittaessa lika voidaan puhdistaa Rockpanel Natural -levyn pinnasta harjaamalla. 

Puhdista levyn pinta hellästi harjaamalla. Jos käytät liikaa voimaa, voit vahingossa poistaa levyn ikääntynyttä pintaa tai siihen voi tulla jälkiä. Jos näin tapahtuu, niin älä ole kuitenkaan huolissasi: levyn pinta ikääntyy vähitellen uudelleen ja sulautuu lopulta takaisin levyn ulkoasuun. 

Offices and factory of the Brunner family business in Eggenfelden, Germany with Rockpanel Natural exterior cladding