Kohdetarinat

Jokainen kohde on luotu kertomaan oma tarinansa. Vanha sanonta kuuluu: ”kirjaa ei pidä tuomita sen kannen perusteella”. Meidän tapauksessamme voit tehdä juuri päinvastoin! Rockpanel-julkisivulevyjen avulla voit kertoa rakennuksestasi juuri sellaisen tarinan kuin haluat.

Building Types

Project Types

Brands

Countries

Tuotteet

We can't find any results that match your search

20231130 RW-RP PHO 2663
Residential - Blocks of flats

Suomen ensimmäinen Rockpanel-kohde

Helsingin Vallilassa komeilee nyt entistäkin upeampi julkisivu, kun Asunto Oy Inarintie 16 on saanut kohennetun ilmeen Rockpanelin Colours -sarjan erikoismattapintaisilla julkisivulevyillä. Tämä päivitys tuo rakennuksen ulkoasuun raikkautta ja modernia tyyliä, samalla hyödyntäen Rockpanel -julkisivulevyjen monipuolisia ominaisuuksia.

20220929 RW-RP PHO 2139
Industrial - Other

Hyvin suunniteltu julkisivu viimeistelee tanskalaisen teollisuusrakennuksen

Vaikka Søndervigin upouusi vesilaitos on suunniteltu sulautumaan Länsi-Jyllannin maalaismaisemaan, julkisivu tarjoaa silti tyylikkäitä yksityiskohtia. Tanskassa sijaitseva rakennus on verhoiltu kestävällä julkisivulla, johon kuuluu myös perforoituja julkisivulevyjä.

20220412 RW-RP PHO 02016
Commercial - Shopping centres

Rockpanel-levyillä toteutettu Merry Hillin kokonaisvaltainen muutos

Merry Hillin omistajat valitsivat INC Design Associates Ltd:n arkkitehtisuunnittelusta ja projektinjohdosta vastaavaksi yritykseksi. Tarkoituksena oli muuttaa vanha kauppakeskus jännittäväksi ympäristöksi, jossa olisi innovatiivinen huippuluokan ulkoasu. Sen tulisi houkutella kuluttajia sekä päivänvalossa että pimeällä.

20201027 RW-RP PHO 01298
Public - Schools / Universities

BaseCamp sulautuu Lyngbyn luontoon puutehosteisilla julkisivuilla.

Maisemallinen ympäristö ja opiskelijaelämä kulkevat käsi kädessä Lyngbyssä (Tanskassa), jossa ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet BaseCampiin. Tämä opiskelija-asuntokompleksi on suunniteltu siten, että se luo yhteisöllisen tunnelman ja sopii täydellisesti vihreään ympäristöönsä.

20180629 RW-RP PHO 00012
Industrial - Manufacturing - non-food

Julkisivu, joka elää sopusoinnussa luonnon kanssa

Saksassa Eggenfeldenissä sijaitseva BRUNNER-perheyritys on suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia uuneja ja tulisijoja vuodesta 1946 lähtien.