Rockpanel-tuotteet tekevät korjausrakentamisesta helppoa ja nopeaa
Renovation campaign
before and after

TANSKA AB Taarnparken, Roskilde

Roskildessa Tanskassa kunnostettiin kolme kerrostaloa. Julkisivun täydellisessä saneerauksessa vanha irtoileva rappaus korvattiin nykyaikaisilla julkisivulevyillä. Energiatehokkaisiin kerrostaloihin on asennettu kestävät Rockpanel Colours -levyt, jotka varmistavat pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen.

renovation campaign before and after

RANSKA Bièvre, Pariisi

Ranskassa perinteisessä paloturvallisessa rakentamisessa käytetään "bavetteja". Kyseessä on palokatko, joka vaikuttaa merkittävästi rakennuksen ulkoasuun tehden siitä vähemmän miellyttävän. Rockpanel-julkisivulevyjen avulla varmistetaan paras mahdollinen paloturvallisuus ja samalla saadaan aikaan visuaalisesti vaikuttava rakennus.

renovation campaign before and after

HOLLANTI Bakenshof, Horst

Mitä tehdä vanhalle hoitolaitokselle, jolla ei ole tulevaisuutta nykyisessä muodossaan, mutta joka on edelleen liian nuori purkamiseen? Päättäjät halusivat antaa tälle hyvällä paikalla sijaitsevalle rakennukselle uuden visuaalisen ilmeen. Uusien ja vähän huoltoa vaativien julkisivulevyjen ansiosta se on nyt valmis tulevaisuutta varten.

renovation campaign before after

ISO-BRITANNIA Goldsmith Court, Nottingham

Goldsmith Court on tyylikäs ja tarkoituksenmukainen opiskelija-asuntola. Kiinteistön julkisivu on uudistettu palamattomilla Rockpanel-julkisivulevyillä, joka takaa suunnitteluvapauden, paloturvallisuuden sekä hienostuneen ja modernin tyylin. Kaksi erilaista pintaa: puu ja sileä alumiini luovat yhdessä visuaalisen vaikutelman arkkitehtuuriin.

renovation campaign before after

SAKSA Haute Couture, Hannover

Taloyhtiö Gartenheim uudisti vuonna 1957 rakennetun talon vuonna 2012. Ennen korjausrakentamista julkisivu oli rapattu vaalealla beigellä värillä. Nyt tilanne on toinen! Hannoverissa sijaitseva Haute Couture -niminen rakennus pursuaa nyt värejä.

renovation campaign before after

SAKSA GBS Grafschaft Bentheim, Nordhorn

Perusteellinen saneeraus teki tästä Saksalaisesta koulusta valmiin tulevaisuutta varten. Terveyden kannalta korvaamalla vanhat asbestia sisältävät kuitusementtilevyt sekä myöskin paloturvallisuuden kannalta, mutta ennen kaikkea myös esteettisesti. Rakennus ei ole enää raskas betonimainen rakennelma, vaan se on muuttunut kevyeksi, moderniksi ja näyttäväksi rakennukseksi.