Tie ilmastonkestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Muunnamme vulkaanista kiveä kivivillaksi, ja tuotteemme auttavat vastaamaan moniin yhteiskunnan suurimpiin ilmastonmuutokseen liittyviin haasteisiin, luoden uusia mahdollisuuksia rikastuttaa nykyaikaista elämää ja rakentaa turvallisempia, terveempiä ja ilmasto-oloja paremmin kestäviä yhteisöjä.

Kivi onkin monipuolinen luonnonmateriaali, jolla on monia etuja ja joka soveltuu erinomaisesti rakennusten, teollisuuden, liikenteen, puutarhaviljelyn ja vesihuollon kohteisiin.

Tutustu siihen, miten konsernimme kestävyysraportti tarjoaa kokonaisvaltaisen näkemyksen ROCKWOOLin tuotteiden yhteiskuntatuesta ja positiivisesta vaikutuksesta uusien aloitteiden avulla samalla kun vähennämme toimintamme negatiivisia ympäristövaikutuksia. 

Sustainability Report 2023, cover
PDF
8.7 MB

2023 Sustainability report

ROCKWOOL is committed to transparency and to reporting accurate and reliable information. Every year we publish our Sustainability reports to communicate with our stakeholders.

Rakennetun ympäristön energiatehokkuus on kolminkertainen voitto - sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristön kannalta.
Video thumb RockWorld, Jens Birgersson, CEO
1/1